Monday, October 15, 2012

Mr. Husband's at "work" || Bowling Tournament @ Bukit Jalil Golf Club

Sebenarnya setiap tahun ada, tapi rasanya ni lah first time i datang untuk bagi support :p The tournament should start at 10 am, but of course, saya orang malaysia, kami anak beranak pun sampai 10.20 am, and the game only started at 11 am.. :)


Hubby main.. boleh tahan jugak.. I told him, ni sebab i yang menyokong dia.. I would not sit quietly at the end of the corner main game ke, buat hal sendiri ke .. :p


First game 156.. :)


Hadiah-hadiah yang bakal diberikan untuk semua


Satu yang menariknya.. anak-anak zaman sekarang.. depa dah tak kisah dah mak pak dok main.. janji ada benda alah ni..


tak terkecualilah anak saya.. tak kira berapa pun umur derang, as long as they play the same game, language is not a barrier..

so, i sendiri dah tak tahan tengok Emir dok menatap bende tu je, i ajak dia main bowling.. 


Emir je lah main kan.. i segan nak tunjuk skill i dekat kawan-kawan Mr. Husband, nanti kang depa kata terror sangat kang hahaha


boleh tahan jugak Emir main, 2 kali strike yang tak kene longkang, kire betul2 strike lah, bukan yang ter-bounce dari tempat longkang tu.. walaupun Emir main baling je


First time jugak pergi tempat bowling yang ada kasut untuk budak kecik..


bangga sebab strike :)

Akhirnya hubby jatuh di tempat ketiga.. ok lah kan.. lupe nak snap hadiah.. 


6 comments:

Mama Zharfan said...

congrats to emir & ur hubby ;)

BabyBooned said...

congrats to your hub!

mmg i pun selalu rimas tgk bebudak menghadap ipad memanjang. i always dont allow gibran to use ipad outside the house. but lain org lain lah kan. my sister prefers to keep her kids quiet with the ipad. mmg rimas juga la si gibran running around and kecoh-kecoh but i try to tolerate it.

mama_umar_maryam said...

gaye emir tu mmg dah ade..hehehe, congr8s utk ur hubby!

Ezna said...

uihhh terer berbowling....

Wansteddy Tales said...

wah... hebatnya Emir!

Noorulhada Johari said...

Tq for coming ♥

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez