Tuesday, October 02, 2012

Jalan berdua...

Last weekend was our week, i mean our week untuk jalan berdua.. On Saturday midnight we watched Untuk 3 Hari. Ok, it was not that easy to invite Mr. Husband to watch a Malay Movie, but managed to convince Mr. husband that this is not stereotype type of movie ;p

The next day, Mr. Husband ajak teman pi jalan-jalan, actually more of like - me forcing him to drive me to drop contest form. biaselah, orang lain kalau hujung bulan, yang berniaga macam Amway, nak kejar point on the last day, tapi kalau i, end of the month is the day where i rush myself to drop contest form :p

So, there you go, I wanted to drop my Parkson Green Contest Form at KL Festival City, hubby pulak nak beli seluar.. and Emir, refused to follow, lagi rela duduk rumah atok dia.. so, berdua la kami..

I thought, without Emir tak delah nak makan sushi kan.. tapi bapaknya pulak teringin Sushi.. makanlah kami dekat Octopus Sushi and Thai Restaurant. I tak kisah mana pun sebab Papa belanje :p

 Hubby's dessert: Peanut Ice blend

 Hubby: Sashimi

Mine: Tempura


Cinta hati saya.. teman gaduh pun selalu jugak :p

Overall, saya masih suka lagi Sushi King dan Sushi2 restaurant yang lain.. 15 sampai 18 October ni, RM2 bonanza dekat Sushi King.. jom serbu

Anyway, sekali sekala berjalan berdua seronok juga .. :) 

5 comments:

Nad @ MamaZN said...

seronok ngedate berdua ye, hihi ;)
terasa time zaman2 muda remaja gitu!
saya nak ngedate berdua? hmmm, tggu baby nayli stop bf la kot ;)


saya takbleh la makan sushi ni taktau la nape...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak pandai makan susihi nie

Mama Zharfan said...

heheh sambil berdating sambil bercontest tu ;)

zahira said...

Tak penah makan sushi :)

BabyBooned said...

Wah bestnya dating!
Rm2 bonanza tu camne mira?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez