Tuesday, October 23, 2012

Emir's concert Part 2 - A boy who loves computer

earn himself at no. 3 in computer test.. 

alhamdulillah.., the day before the test, i pulak yang stress because obviously i dun know what computer test means.. is it identifying computer parts? is it about simple basic programming language (ok melampau), is it computer games (ok sungguh tak logik) but you know, now everything in the world is all about computer..


and so, i asked Emir, teacher ni nak tanye ape.. then emir replied

"ibu, what is this" 
"keyboard"

"ibu, what is this"
"mouse"

"that's the question"

dan ibu hanya mampu..
ohhh ic.... kacang panggang ayam golek la untuk emir..

tapi i lupe, emir ni macam mi jugak, agak clumsy :p, mana tak tumpah kuah kalau kat nasik kan.. 


clumsy here means, kami berdua selalu sangat pelupa :p... i mean is sooo me when im searching for my spec tapi sebenarnya ada atas kepala..

and that is my emir when he is searching for his eraser padahal baru pegang tak sampai seminit sebelum tu..

so, that's my worry, emir bukan tak tau, tapi dia nak buat keje habis cepat.. 


alhamdulillah, Emir did well, he has 2 mistakes.. 


p/s awatlah emir pandang bawah yer..



dan ini adalah sijil untuk Emir -- boleh mintak keje dah ni :p

3 comments:

Mama Zharfan said...

congrats emir!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

part pelupa ila pun smaaaaa

mama_umar_maryam said...

wahh so proud of u emir!!!
even umar knows the word 'download' now U_U..i dulu skolah menengah kot baru tau,hahaha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez