Sunday, October 14, 2012

Emir at Al Rajhi?

Ada beberapa orang text saya, message saya tanye

"eh, Emir masuk iklan yer"

I was like.. errrrr.. Ye, saya ni antara mak yang belum sangat bersedia nak bagi anak masuk TV untuk iklan atau *artis apatah lagi :p walaupun dengan hasil iklan (kalau ade) boleh buat simpanan anak di kemudian hari.. Belum lagi, teringin jugak nak try untuk Emir, tapi malas... kesian dia, Emir hanya boleh bersenang lenang atas katil hujung minggu saje, even kalau weekdays sekolah cuti, dia still kene bangun awal sebab mak paknyer keje..

.. kalau nak pergi audition ke ape, sure hari sabtu pagi kan.. and yes, Emir is not really a morning person.. kalau hari kami semua cuti, pukul 12, 1 petang dia bantainya bangun.. :D

So bila orang tanya, Emir masuk iklan Al Rajhi bank ke, I memang terkejut...

Ada kawan i sorang cakap, cuba tengok billboard dekat dengan traffic light di Pusat Bandar Damansara nak pergi ke Bangsar (dekat dengan Petron).

So i pun pergi..

sekali.............



macam muka Emir kan...... :D i ibu Emir yang setiap hari pandang muka Emir pun akan cakap budak ni macam muka Emir.. (muka Emir masa umur 3 - 4 tahun macam tu)

Emir masa umur 3 tahun (belum masuk 3 pun lagi) - lebih kurang kan hehehe..

but definitely he is not Emir.. gambar kat al Rajhi tu anak orang lain ..

3 comments:

Ezna said...

kedua dua budak ni comel!!! :-)

Mama Zharfan said...

memang sgt iras2 gitu ;)

Liza Othman said...

nampak seiras la :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez