Sunday, October 07, 2012

Bukit Bintang at night

is now more or less like Tokyo City..

not sure about you, but for me, i rarely go to bukit bintang at night. As far as I can remember tak pernah kot. so because 2 nights stay at Renaissance, we decided to have our dinner at Pavilion.. Memang serious tak rasa macam KL, in fact i dont think KLCC at night is that busy as compared to Bukit Bintang area.


and so here i am, taking picture in front of Pavilion with a sour face ;p, kaki i luke ok, satu hari jalan dengan wedges, sakit betul.. anyway, i bukan nak ambik gambar sangat, more nak tunjuk gambar betapa ramainya manusia berjalan-jalan di waktu malam, tapi tak nampak kan...

apa pun i tak dapat masuk H&M sebab hubby tak nak teman masuk dalam.. :(

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

tido di bandar kl merasalah melihat semua ni. me masa dapat tido marriott pun terkejut betapa ramainya manusia di jalan bukit bintang di waktu malam.......

zahira said...

Me too! Rarely go to bukit bintang. Pavillion & HM pun tak penah pegi lagi, heehehh..

Ezna said...

wahhhh mcm oversea gitu...

Mama Zharfan said...

i jrg kuar mlm--i & my kids tido awal ;)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez