Saturday, October 27, 2012

Bila si kecil mendengar arahan...

Tadika Emir memang ambil anak-anak dari baby lagi.. Tapi untuk concert, anak-anak yang berumur 1.5 tahun ke atas dah diajar untuk perform on stage..

I wonder, macam manalah cikgu-cikgu ni boleh train budak-budak kecik ni ikut arahan.. Ye, kite orang besar ni bila tengok step yang dibuat memang senang sangat dan diulang-ulang, tapi bayangkan nak train anak-anak yang belum reti bahasa ni lagi..


Walaupun ada yang menangis, ada yang senyap membatu tak buat apa-apa, tapi satu bende yang anak-anak buat, menangis la macam mana pun, batu lah macam mane pun, tapi budak-budak ni sikit pun tak lari nak turun stage ke ape.. semua tengok cikgu derang yang sungguh-sungguh menari kat bawah tu..


so cute kan.. Emir dulu pun ada macam ni jugak.. :)


ni yang best ni.. siap jadi Flinstone lagi.. :)

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

comeyyyyyyyy kan...my amani pun sekarang asyik menyanyi, i selalu wonder how teacher dowang ajar...cakap pun pelat, hahaah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

emir ne sekali pandang mcm mix pun ada

Ezna said...

setuju ngan kata2 Ila. Handsome anak u Mira :-)

Mama Zharfan said...

comellll :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez