Sunday, October 21, 2012

bila anak meningkat umurnya...

semalam Emir ada concert. his final concert before he turns 7 next year.. im ok, im fine.. seronok tengok Emir buat macam-macam performance, together with his friends.. and i love this kind of activities because I got to meet other parents as well.. we chatted, we shared the stories..

everything was fine...

tapi hati ni sebak bila i pandang gambar ni..



cepatnya si anak membesar..
cepatnya waktu berlalu...

Emir anak sorang, jadi attention memang agak berlebihan kepada dia, setiap apa yang dia lakukan, setiap apa yang dia buat, i'm always behind him, and watching him closely.. yes, i know im over protected sometimes, but i think is a normal for any mum kan..

sometimes i do forget the fact he is a boy.. and that he must learn to be independent.. because in my eyes, he always be my baby.. and at this moment, my only baby.. 

bila emir pegang ala-ala segulung "ijazah" macam tu.. macam-macam perasaan datang, sayu, sebak, gembira..

he is a big boy now..

sob sob sob.. i need a tissue please..

4 comments:

Nad @ MamaZN said...

Huhu..ikut rase sebak jgk...
Turn zakwan blum lagi ni..
Cemane la ni nnt...

Nina @ BabyBoon said...

malam ni i mood emo.

snif. i need a tissue too.

ana-kirana said...

kite pon rasa sedih padahal cikgu baru emel tarikh konsert huhuhu..
sedih anak dah besar...

mummy_ayu said...

wah.encem boy.Ian dah amik dah pic mcm nie, tapi lum dapat lagi..sama la..Ayu puns ebak time graduation hari tu..mcm tak sangka.dah besar dah hero kita kan?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez