Thursday, October 04, 2012

BIG Winning - Peraduan Dugro Raya 2012

Alhamdulillah, dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani..


Kemarau tak dapat hadiah memang lama lah jugak. dan I memang suka hantar last minit, tak tau lah kenapa, i dari segala sudut memang adalah orang yang suke buat bende last minit, bukan setakat hantar borang contest, bende lain pun macam tu jugak.. 

dan sebab dari itu jugak, ada banyak jugak bende yang i tak sempat hantar terus walaupun barang-barang proof of purchase (POP) dah dibeli., selalunya i akan beli POP awal, tapi hantar nak jugak last minit, sekali bile time nak hantar, i was really busy yang sampai tak de masa untuk diri sendiri. to name few bende yang i ingat i tak sempat hantar sebab last minit punye cerite

1. Ice cream Walls Madagascar contest 
2. Darlie -- baru je habis contestnya
3. KL Festival City Shopping Mall Contest 
4. GSC Anniversary Contest last year dekat Pavillion..

dan banyak lagi kot..

tapi tak pe, i percaya pada rezeki

dan Alhamdulillah, this time around is my rezeki..

I sent one entry only. Yes, thats me, paling tinggi i akan hantar borang pun adalah 5 itupun jarang. I bought Dumex Dugro, wrote an essay on the same day and submitted on the next day (which was few days away from the contest deadline) -- kire pasrah je lah.. unlike others, there was no hias menghias, I just type and printed out and sent together with one family picture, thats all (itupun stapler dan itupun dari printing je -- :D)

3 days away from the contest deadline, a friend of mine sent me Dumex Dugro's proof of purchase (thanks Ain), and I wrote another entry but under my husband's name (tapi nampaknya kalah kot :D).. tak sure lah sempat sampai ke tak. 

Alhamdulillah, yang lekat adalah nama I..


I was this close to win Grand Livina *hehehe perasan.

dan akhirnya, saya adalah pemilik Samsung Galaxy Tab 7.7 --- insyaAllah..

tahniah juga kepada Ayu (she was weekly grand prize winner and Grand Prize Winner for Jacob's contest) yang menang hadiah yang sama.

BFF i, Ezna dan Suzi pun menang dari peraduan yang sama, depa dapat RM1,000 Courts voucher.. best kan.. 

Ye, kami menang berjemaah, Alhamdulillah..

Tahniah juga kepada pemenang yang lain..

10 comments:

Miza Yusof said...

Tahniah kak Mira :)

Nad @ MamaZN said...

tahniah mira!
:)

kemma said...

tahniah mira n the geng..best tuu

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

tahniah mira, best tu menang kita tak join pun

NazLurve said...

Seronok!! congratssss

mama tisya said...

tahniah even antar last minit masih ada rezeki

Mama Zharfan said...

congrats babe!!!

Ummi Rayyan & Rayees said...

congrats...very inspiring..

Ezna said...

tahniah mira :-)

azura samsuddin said...

tahniah sis, murahnye rezeki sis :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez