Thursday, October 18, 2012

BIG Winning entry: Samsung Galaxy Tab 7.7

officially mine since last Monday. cepat betul Dumex Dugro bagi hadiah. best, tak payah ceremony, tak payah apa-apa, terus ada orang call

"kak, boleh saya hantar dekat ...."

of course boleh kan.. :)

bila dapat je terus adik ni tanya..

"kenapa akak dapat samsung tab ni yer"
"macam mana akak boleh menang"
"kenapa ada ramai orang dapat free"

of serious i confuse, ye lah kan, selalunyer kalau abang pos laju ke, national courier ke, sure dah biase hantar barang dan i tak rasa depa akan tanya-tanya macam ni..

tapi adik ni banyak betui soalan dia..

bile tengok invoice.. rupenye adik ni dari kedai yang Dumex Dugro ni beli Tab ni, pendek kata, kedai punye despatch tolong hantar kan barang, patutlah you banyak betul adik ni tanya..

kalau i pun pelik kan, mana tak nya, ada 35 winners untuk Galaxy tab saje, lepas tu katalah 20 tinggal area KL, adik ni kene hantar semua Tab.. mestilah ade sedikit curious kat situ.. nak nak pulak tengok kak mira ni muke senyum lebar yang tak kisah nak melayan  --- dapat barang free of course senyum sampai telinga..

and soo...




anyway, tab di atas telah bertukar tuan dengan selamatnya :)

i'm aiming for iPhone 5 :)

6 comments:

Mama Zharfan said...

congrats babe!

Mr & Mrs Sallehudin said...

Waaaa Bestnyerrrrr
bilaa la sy nak dpt big winning mcm ni...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wow weee.. mira dah ada ipad kan? dapat tab pulak.. tahniah mira... happy for you..meh dapat sikit aura tue

airin diana said...

Mira!
I am officially Jeles okay!

AyuArjuna BiGoshh said...

sgt besh ok! :)

Ezna said...

cun tab u tu :-) hehehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez