Friday, September 14, 2012

Winning entry: a dinner with..

well, guess who.. ???

Teka lah , teka lah..

clue dia.. cukup lah buat Encik Husband tanya soalan-soalan berikut

"Contest tu bagi hadiah untuk sorang je ke?"

"Husband tak boleh ikut??"

ok, kalau husband i ikut sure dia akan sibukkkkkkkkkkkkk nak ambik gambar dengan artis cantik molek ni .. 

Tapi i sendiri nak husband i ikut, sebab i tak kenal winners lain..

Ada 10 orang pemenang..

Pemenang based on the based slogan :)

and Alhamdulillah I am one of them..

tak kisah hadiah apa pun, tapi bile nama you naik sebab you menang

Enough to make you happy one whole day

Macam budak-budak dapat coklat

nak-nak bile contest ni tak payah ade proof of purchase..

So dah dapat teka sape?

Ok, kalau sape yang dah tau tu sila senyap dulu ok

sape yang tak tau... tekalah sape :D

Saje je.. nanti in few hours from now, i bagi tau jawapan dia..

Artis cun melecun

Glamer lagi..





p/s rakan-rakan yang akan dapat giveaway saya, maaf yer, tak pos lagi sebab barang dekat rumah mak, i dah masuk balik rumah i since last week, minggu ni insyaAllah balik rumah mak i ambik hadiah tu.. sorry lambat :D



 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez