Saturday, September 15, 2012

need your opinion... URGENTLY :)

I wrote an entry.. 

luahan rasa hati..

yet im not ready to publish..

not now..

later..

*berkenaan dengan dunia blog, tiada kena mengena dengan orang disekliling saya.. :)

dan juga bukan pasai keje saya naaaa..

anyway... 

*sape pergi lari tengok Kate & William, Kate, a lady who lives in a fairytale.... me.. ingat lagi masa zaman William hensem (ok, sekarang pun hensem jugak, tapi kurang) siap simpan poster tu.. ambik dari Magazine Galaxie :D -- dulu peminat tegar Galaxie mase zaman sekolah dulu..

anyway.. 

some of you may aware that i.. err err.. admin for Komuniti Ibu Mengandung -- i know i ni susah nak ngandung, but i love to see pregnant woman, mane tau aura tu dapat kat kite kan, walaupun macam dah tak de harapan dah :).. but anyway (berape kali anyway la kan)

Im organizing this contest, Peraduan Cipta Logo Komuniti Ibu Mengandung.. 

So now I need your opinion, mane yang cun nak jadikan sebagai Logo rasmi Komuniti Ibu mengandung buat selamanya -- InysaAllah.. this is definitely not voting contest :) dun worry, as a comper, i truly against voting contest.. untuk i organizer yang buat voting contest adalah sangat pemalas ;d


KOD 01

 KOD 02


KOD 03


KOD 04


KOD 05

KOD 06


KOD 07


KOD 08


KOD 09


Jasamu adalah amat dihargai :)



10 comments:

Nad @ MamaZN said...

kalau saya, suka kod 2 & kod 3 ;)

teringat dulu2, selalu jugak beli majalah galaxy..harga rm1.60 kan?
murah giler kot!haha!

Mama Zharfan said...

i suka yg no #2 :) tq

mama rifQy said...

na suke 03..simple and matured!eheehheheh

Naz said...

i suka KOD 9 :))

asmieyra said...

Hai sis Miera, I vorte for code 09. it's simple but meaningful.TQ

dee said...

Sy suka kod 06

BabyBooned said...

i frankly like kod 08 or 09. nice and simple, and professional looking.

airin diana said...

i love no 2, mira.

eh sama la kita sama2 minat prince william :) since dia kan same age dgn kita, so normal la slalu berangan2 jd my prince charming. potong2 gambar kat galaxy. balik tuition je mesti g beli galaxy..haha those days..tp skrg mcm dh kureng ensem sket. but kate..mmg gorgeous!

Anonymous said...

Mir, aku suka kod 9 :)

mama_umar_maryam said...

i suke kod 7, hehehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez