Wednesday, September 05, 2012

Hotel Seri Malaysia Kangar

Terletak di Utan Aji, tak jauh pun dari Kangar (anyway Perlis pun besar mana saja kan).. Sebelum pergi tu terfikir-fikir dekat mana lah nak bermalam. Mama nak hotel yang ada compound, (almaklum-lah) barang banyak dan harga reasonable.

Setelah difikir-fikirkan dan ditambah pula suggestion dari kakak ipar, kami pun book lah dua bilik Hotel Seri Malaysia, nak nak Hotel Seri Malaysia Kangar ni baru setahun lebih dibuka.. jadi prasarana elok , bersih dan paling best, staff dia pemurah senyuman.. 

Kami sampai di Kangar hari Jumaat dalam pukul 6 petang lebih macam tu.. Sebelum apa-apa berlaku dekat dalam bilik ni.. terus i ambik gambar dulu ..


Mama's room dapat queen bed, i dapat single bed.. tapi as usual, mane boleh tido jauh-jauh dengan laki i kan.. hehehe, harus i buat renovation sendiri dalam bilik tu :)


Ambik gambar sendiri.. 


Sebab dah pukul 6 petang, letak je beg, terus i bawak Emir pergi main swimming pool.. rugi lah kan tak gune facilities dekat sini.. honestly i tak terfikir pun nak bawak baju mandi untuk Emir.. nasib la Seri Malaysia tak strict sangat dari segi pemakaian ..


Dalam banyak-banyak gambar, sempat lah i captured gambar Emir yang ini, sungguh tinggi anak ku ini lompat :)



Dan lompat lagi.. :)


Saya dan adik saya, Shahiran.. dan Emir.. Kulit Emir sesungguhnya menenggelamkan kulit ibu dia  heheeh


Yang pasti, saya berpuas hati tinggal di sini ;) and do not expect five stars facilities ok.. kengkadang i bagi review ni, bile i kate ok, orang ingat five stars hotel je ok kan.. i disagree :)


6 comments:

Anonymous said...

kulit emir sangatla putih..

Mama Zharfan said...

sri msia memang ok sbb harga sgt affordable :)

mama_umar_maryam said...

jauh anta adek u mira..ok sgt hotel sri msia nih, mayb sbb baru kot

AyuArjuna BiGoshh said...

chantek

Ezna said...

cantik juga seri malaysia perlis. Kedah punya sempit la u :-( x seantik perlis...

ujee said...

eh..mcm dah kurus je...kan? heheheee..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez