Saturday, September 08, 2012

Gedung Telekung Eksklusif

Its good when things get better. Especially when we talk - dunia di hujung jari anda.

Alkisahnya, Mama mencari-cari barang untuk diberi kepada rakannya masa bulan Ramadhan. Nak ke Jalan Tunku Abdul Rahman, boleh demam I kalau Mama kata 'jom kite pegi Jalan TAR". Bukan apa, mum does not fancy crowd places :)

Nak ke satu kedai ke satu kedai seterusnya, katanya buang masa, which is true. Mum at her age now, is still a one busy lady, masih bekerja, bile balik rumah, memasak, tengok adik buat keje sekolah, kemas,.. so memang kurang masa untuk diri sendiri. 

Jadi tak tahulah macam mana ceritanya. Biasalah anak dengan mak memang banyak bercerita. Keluarlah cerita Ezna ada jual telekung :) Ezna i tak ngumpat you ok - bulan puasa tak baik mengumpat hehe

Mama terus interested. Dibeleknya Facebook Gedung Telekung Ekslusif. Ditengoknya satu persatu. 


Seronok sungguh Mama. Ye lah dia kate, senang nak pilih.. harga memang reasonable..



Gambar atas ni, semua telekung dalam Album ni berharga RM65


Gambar atas ni pula, telekung untuk travelling, RM45 saja.

Sebenarnya, macam-macam telekung ada, ada yang mahal, dan ada juga yang murah.. Kira mampu milik. Gedung kedai ni bukan saja jual telekung tapi juga jual alat kelengkapan ibadah yang lain...

Telekung beg kayu 

Kain pelikat

Telekung Organza

Telekung Bonda / Diana

Sejadah

Telekung kanak-kanak

Telekung kanak-kanak ni didatangkan dengan beg yang boleh dijadikan sejadah



Senang kan, dengan klik saja, boleh shopping sambil minum-minum air, belek-belek Facebook :)

Itulah Mama buat.. 

Mula-mula order 3 telekung.. Ezna datang siap delivery ke KLCC lagi.. 

Bawak balik, Mama punya lah berkenan, dia suruh order lagi 3.. Kesian Ezna, delivery lagi ke KLCC the next day rasanya..


Bila keenam-enam telekung dah ada di depan mata Mama..

Mama kata "Mama rasa nak order lagi 2".. huhu...

Ape nak buat, A truly satisfied customer :)

Bak kata Ezna, 


Ingat Telekung, Ingat Gedung Telekung Eksklusif !!!

No. 3, Jalan Plumbum R 7 / R
Pusat Komersil Seksyen 7
40000 Shah Alam

No telefon : 019 2677190 
 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez