Friday, September 21, 2012

Emir's current obsession

is hunting with Crossword puzzle.. to be exact, before he goes to sleep, kalau dulu cari bende tersembunyi, sekarang dah beralih arah ke Word Hunt..


and he is very good in searching for the words.. buku ni baya untuk kite juga sebenarnyer, so words dia ada yang menyenget, ke belakang, ke depan.. but he managed to find it.. of course lah not as fast as an adult, but kalau bagi dia masa, memang dia boleh buat..


i sendiri tak ingat i kecik2 besar Emir ni dah cari crossword puzzle, sesenang tu ada lah, but not as hard as he did.. ape pun bila dia mula buat bende ni, startlah tido lambat sebab cuba nak habiskan at least satu page..


so lepas dia dah boring buat crossword puzzle, otak i kene ligat fikir nak bagi dia buat ape pulak :)



 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez