Wednesday, September 12, 2012

A surprised winning...

I dont even know that I menang ini..



Lucky me, Ezna SMS asking whether Maybank has deposited the money into my bank's account..

But I simply replied

"Eh i tak menang lah, Suzi dengan you je yang menang"

and Ezna quickly replied

"Bukan nama you ke? Cube tengok blog i"

First - kantoi I didn't read her blog :p not only her, lately ni tak sempat , kalau i tak update my blog, maknenyer busy la tu.. sekarang ni Ezna tengah rajin update berentry-entry one day hehe..

Secondly, I didnt know.. :) Yeah, tak tau..

Checked my email and tadaaa.. the email was sent to my yahoo email which I rarely open :D

Alhamdulillah I menang untuk 6 Ogos 2012, I cuma hantar dua entry, satu 6 Ogos, satu lagi towards the end of raya.

To that, Alhamdulillah, I am RM250 richer :)

I love cash.. nak nak lepas raya kan ..

5 comments:

Mama Zharfan said...

ezz dh dpt pun duitnya..me tak dpt la plak...me email pun tak de response...:(

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb :)

Jojoe said...

cayalah Mira! i like all ur winning entries.. selalu pikir y cant i be more proactive like you haha!

yuyu jannah said...

tahniah mira...wahhh mcm mana yuyu x tahu ada contestni..rugi2

mama_umar_maryam said...

comelnye uuu x notis,hahaha..wah..3 bff ni sangkut trus :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez