Friday, August 03, 2012

Winning entry: Tefal "Dream Double Deals Contest"

Honestly I thought the result will not be announced because the contest ended in February, and it is weird to know that none of my fellow comper friends received any phone calls from the organizer.


and out of the blue, somewhere in early July, I received a phone call from this one lady saying that I won a consolation prize :) Alhamdulillah..


pergilah saya ke office Tefal di Damansara Uptown di satu hari yang tenang..




Sape suke barang Tefal? I love Tefal's products... i punye tempat masak dari kuali sampai ke periuk semuanya adalah Tefal.. im a loyal customer you :) jangkit mak I, sebab mak I pun suke gune barang Tefal jugak :)




Mase masuk contest tu kene beli barang Tefal , so mase tu I beli rice cooker Tefal sebab rice cooker i memang dah rosak pun.. 


Sekali bile menang.. dapat rice cooker jugak.. cume bukan Tefal :( 




Dapat brand Supor.. tak pernah dengar, Tapi Digital rice cooker.. rice cooker ni i bagi dekat mak I sebab dia kate nanti boleh gune masak nasi untuk Hari Raya sebab rice cooker ni look presentable.. ;)




Mane barang bukan made in China *gulp


anyway, sekarang ni Tefal ade contest lagi, same jugak, proof of purchase is RM120 and above in one receipt.. hadiah nyer..



Grand prize: RM10,000 barang elektrik
Second prize: RM7,000 barang elektrik
Third prize: RM5,000 barang elektrik
Consolation: Iron 

Mintak borang dekat organizer dia tak bagi.. *confuse..  sekeping pun tak boleh, dia kate kalau nak borang kene beli barang dulu.. patutlah kawan i Ezna makan hati dengan Tefal yer :) so sorry yer, I pun tak tau detail..





6 comments:

Lelord said...

adoiii dpt hadiah bukan tefal sadisnya...xpe la

i pun suka tefal kat sini murah :)

Jojoe said...

congrats mira! peliknya.. kalo bagi borang pun still kena ada proof purchase kan? x rugi pun bagi.. i rasa..

azura samsuddin said...

wahhh tahniah sis, rezeki sis menang, zura pun miiiiiinat sgt ngan brgn tefal, even mahal tp zura tau berkualiti hehehe *lum ada lg set tefal kihkihkih*

Mama Zharfan said...

congrats! at least u won something..me & ezz..yilek ..

juelee said...

lor... mintak borang pun tak bg.. pelik..

tapi barang tefal mmg best, kualinya tak melekat cuma harga tu mahai huhu

Ezna said...

hehehe...makan hati berulam jantung!!! skip contest Tefal ni. POP MAHAL!!! hehehe...marah nampak cik kak kite...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez