Wednesday, August 15, 2012

Winning entry: L'OREAL Hydrafresh

Honestly I couldnt recall which contest yang I menang.. tak sure, penat google name mak I (yes, name mak i yang naik) tapi tak jumpe.. but I know dari magazine contest.. Bagai bulan jatuh ke riba, ibuku memang pengguna L'Oreal, jadi memang sesuai benarlah hadiah ini untuk Mama..



and starting from July onward, I dah stop masuk magazine contest.. kang kalau menang tak tau mane lagi nak simpan barang-barang kosmetik ni.. adik2 i pun bukan nye gune semua pun.. depa kata tukar2 product kang takut rosak pulak muke yang dah sedia cun :p

ape pun.. Alhamdulillah.. 


4 comments:

Mama Zharfan said...

me dh stop since early this year sbb dh jd stor dh bilik me sbb byk kosmetik yg tak guna, nak jual tak laku :/

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

betul caner ek nak buat barang2 cosmetic ne.. haiyaa

Cho Zila said...

rajinnyer yerk.. tapi kalau dapat yang boleh pakai oklahkan..
ps... thanks masukkan entry hotel kat cameron highlandtu membantu saya nanti... mmg susahler nak cari kat google kan...

airin diana said...

wah rezeki mira mmg x putus *mode jeles*

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez