Monday, August 13, 2012

Shopping for FOC

is the best thing to do..

especially when we talk about therapy for woman :)

and yes, finally i have utilised my voucher which I won from Jacob's contest..

Well, I received RM500 but I gave my mum RM200 (hehe, tak pe lah kan since I dah bagi OSIM tu :))

So, i definitely target to spend this voucher during raya, kurang lah sikit expenses kan..

and you know without i realize it... RM300 just for Emir's clothing...

Sabar je lah :)

not only that, on top of this RM300, I received another RM20 .. sebab kalau spend RM150 you dapat RM10.. tot i didnt get it since voucher ni pun dah free kan, but hell no, i dapat RM20 Parkson voucher, a jug as well as Raya packets..

Selamat RM300 untuk Emir.. even though the total bill around RM310 gitu.. i bayar RM10 jer..

Alhamdulillah..

6 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

itu yg best shoping pakai voucer ...

Eliss Mie said...

Alhamdulillah. rezeki gitu kan :)

Mama Zharfan said...

siyes besh :)

Wansteddy Tales said...

membeli utk anak memang diluar kesedaran. wan pn laburkan lebih rm200 utk baju damia sahaja. cash sndri bkn voucher huhu... sebak hati. demi anak kuturutkan nafsu haha

Nor Arinee Mat Saaud said...

I beli kat Parkson Alamanda hari tu spend 350 (also for child cloth only hehehe) tp dapat voucher jer tak dpt pon jugn raya packet tu. Ini tak adil!!!

Iryani Noor said...

wawawawa untung emir.. sekali belanja dh rm300.. baju bdk2 skrg mmg mahal kn... sib baik ko beli pakai voucher.. xde la terasa sgt..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez