Friday, August 24, 2012

Rindu di bulan Ramadhan

Oh bawah ni anak sedara saya yang nak masuk 2 tahun - anak Jiji, very cheeky, GERAM!!! of cos now he gets more attention than Emir :D


Emir alhamdulillah bulan puasa hari tu, selalu jugaklah dia ke surau, walaupun waktu Tarawikh banyak main tapi sekurang-kurangnya dia nak jugak pergi surau..

Selalunya kalau Emir pergi surau, lame laaa nak balik, sebab dia akan tunggu makan dulu, and dia makan adalah tersangat lamaaaaa.. suke benor dia dengan makanan kat surau..


selalunyer lepas balik surau, aktiviti Emir adalah main bunga api.. main main dan main.. satu hari dia dapat main 2 peket.. and Zubair kecik lagi jadi tukang tengok jer la abang Emir dia main..

budak laki kalau main bunga api macam tu saje surely dah tak mencabar, bila dah boring, mulalah start bakar pokok, letak dalam longkang, main dua bunga api sekali gus, etc..




dengan adik-adik I, seronok rumah depan surau, senang je nak keluar masuk surau mase Ramadhan..

anyway, i suke betul tengok Emir pakai kain pelikat dengan berkopiah... :D

2 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

pandai emir pakai pelikat hehehe

BabyBooned said...

bukan u je mira, i pun suka sgt tgk anak bujang u tu pakai kain pelikat camtu

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez