Sunday, August 12, 2012

I just started my baking project

and it only cornflakes biscuits.. buat lepas balik terawikh, pukul 11 malam baru start, mak i cakap

"budak-budak ni, malam-malam buat kuih"
i jawab..

"senang, kalau tak cukup ape-ape, boleh rase terus"


but as expected, unfortunately, dapat 5 talam je, 2 talam habiss malam tu jugak dibalun oleh warga Kemensah.. tinggal-lah 3 talam, sempat lah nak bagi sikit dekat mak mertua i :)

Next, im planning to bake Mazola biscuits since my sister dah cop nak buat choc chip.. mau ambik biskut senang2 je.. :)


6 comments:

Mama Zharfan said...

my fav biscuit gak tu ;)

Ezna said...

terer u buat kuih. uuuuuu ayu tart tu yummy lar esp blueberry tart~~~~

mama_umar_maryam said...

huhu..thn ni i xbuat mira..dok kelam kabut tuka dapur masak tu hah..(pdhal gune oven jekan ;p)

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh sgt beshhhh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

takpenah baking..hurmmm

BabyBooned said...

wah semangat! go mira go

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez