Thursday, August 30, 2012

BIG Winning Entry: iPad2 from Kao Laurier

Result peraduan ni telah lama diumumkan di Facebook Kao Laurier. Tapi pelik juga sebab saya tak terima langsung panggilan dari pihak Kao Laurier. Jadi masa minggu terakhir puasa, i pun call Kao dan rupenye sepucuk surat telah dihantar kepada saya.. tapi yang peliknya sampai ke hari ni (selepas terima iPad2) i tak terima lagi surat yang dikatakan.

Pihak Kao pulak kate dah lame hadiah ade ditangan mereka dan pelik yang i tak call derang.. Err.. confuse.. Takpe yang penting hadiah nye ade..

Jadi, sehari sebelum raya, hari Jumaat tu, boss bagi keluar awal dalam pukul 3 petang, jadi tepat je pukul 3, terus zass mintak hubby standby terus dekat LRT Kerinchi dan terus ke pejabat Kao di Menara Merais PJ.

Sementara tunggu person in charge, memang kaunter receptionist nyer penuh dengan produk2 dari Kao, gambar i ambik, tapi gelap sangat.. (lately ni malas nak edit2 picture semenjak ketiadaan Picnik :( rindu function Picnik)


Siapa tak kenal jenama Kao kan :) 


Inilah hadiah yang diterima oleh I.. seronokkk.. sebab iPad adalah antara hadiah yang dalam wishlist i.. Alhamdulillah, akhirnya dapat merasa menang iPad..  


Honestly speaking, i memang tak ingat langsung ape yang i buat untuk menang contest, i know i  have to give my own testimonial, but seriously, i tak ingat ape yang i komen... memang rezeki yang tak disangka sebab pertamanya, menang tanpa perlu keluar sebarang model -- this contest is organized without proof of purchase requirement..


Inilah yang ada dalam beg pek Laurier yang i pegang tu.. 

I nak giveaway 6 barang dari sini..

All you need to do is, just give me 2 comments, satu untuk dipublish, satu lagi untuk letak alamat you all ok (yang ni i tak publish)..

The first 6 comments will qualify :) 


13 comments:

Kancilbiru said...

wow...tahniah menang iPad. tu memang gajet idaman semua orang. kena rajin-rajin join contest gak la kalau macam ni... ;)

kemma said...

congrats mira..syoknya dpt ipad free...nk try la manatau dapat hdiah GA mira..:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniahhhhhhhhhhhhh!! tue ipad1/2/3..
ila nak ....

mama tisya said...

tahniah mira....bestnye dpt ipad

juelee said...

tahniah kak ezna....

Sidratul Muntaha said...

congrats dpt ipad..
rezeki sungguh
alhamdulillah...

nak comment ape ye?!
entah..
klua de rezeki dpt ga tu..
dptlah kan?!

azelyusoff said...

congrats.

IeRA said...

Salam...

Tahniah ye, memang dah rezeki cik mira kot sebab tu dapat hadiah ipad. Bukan senang nak jadi orang bertuah ni, contohnya saya ni... selalu join peraduan kat majalah tp satu pun tak pernah menang...hihihi

Tahnish sekali lagi ye!!!!

Mama Zharfan said...

congrats babe!!

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb, gluck for the first 6 comments :)

Ezna said...

amboiii best nyer Mira!!!

BabyBooned said...

wow congrats mira! awesome!

Wansteddy Tales said...

marvelos mira! Tahniah, akhirnya dapat nikmati hadiah idaman. Syukur alhamdulillah... Tumpang happy utk Mira :D

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez