Thursday, July 12, 2012

Update on Hubby's Shutterstock..

Banyak nyer bende nak update, from today until hari-hari seterusnya i want publicly "promise" to update at least one post per day... :) selagi terdaya kan.. if not sayang je gambar-gambar dalam simpanan ni.. :)


anyway, for a quick update, Alhamdulillah, hubby's Shutterstock income is getting more interesting to view everyday.. seronok wooo.. :) Kenape shutterstock ni best, u ambik gambr sekali je, lepas tu, sampai bile-bile selagi hayat Shutterstock dikandung badan, gambar tu akan sentiasa dijual sampai bila-bila.. and inilah barang yang tak habis-habis, gambar yang sama boleh jual selama-lamanya.


Hubby started his Shutterstock with sales less than USD1 per day.. but after few months, now he managed to get at least USD10 per day .. :) Mind you, satu picture harge USD0.33 sen je, so it is not that easy to collect USD10 per day kan..  the more pictures he posted, the higher chances of getting potential buyers.. :)


Ok, jom wanna have a look on his July sales up to today, today pun ade lagi separuh hari sebab hubby gune time US.. i upload tak mintak permission :p, kalau gambar bawah ni dah tak de, maknenyer dah ade orang remove la tu hehehe...





So, if anyone interested  to have your own Shutterstock, boleh click dekat link ni yer.. 




5 comments:

Mama Zharfan said...

masyuk tu $$$$

MommY Nayli said...

usd tue masyukkk

MommY Nayli said...

kadang2 x sedar ank tue dah besar..sanagt pantas masa berlalu

maszmadi said...

wah banyak tu, tahniah..... macam best jerk tapi x tahu mana nak mula.. huhu

Abu Emir said...

amboi amboiiiiii

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez