Thursday, July 12, 2012

Alhamdulillah...

Alhamdulillah


Emir dah naik Al Quran dalam usia 6 tahun... 


So happy, memang lain rasanya bila anak dah pandai sikit bab agama.. Masa masukkan Emir ke tempat mengaji, he was in Iqra' 3.


So sekarang mak nyer tengah pening sebab tak tau macam mane nak masak pulut kuning.. maknyer pandai makan je .. 


Just a note for my records.. :)


insyaAllah, angin kus kus datang, i akan kembali dengan sekurang-kurangnya satu cerite satu hari --- perasan :p


Loves 
Amira 

13 comments:

Eliss Mie said...

wah pandainya. boleh order kat sini kot :) tapi klang/shah alam ajer

http://www.miezaniera.com/sweetmama/tempahan/tempahan-pulut-kuning/

Nini D.. said...

i'm waiting for your story kak....miss u!

AyuArjuna BiGoshh said...

tahnaih emir :)

Mama Zharfan said...

congrats emir & ibu emir :)

ashra said...

Tahniah emir.
Alhamdulillah.....sejuk hati ibunye ye..... ;)

maszmadi said...

alhamdulillah, tumpang gembira buat emir...

Liza Othman said...

Alhamdulillah... sejuk hati ibu kan? :)
Ko hantar Emir tempat ngaji camne ye? aku taktau ade ke tempat/kelas ngaji kat area rumah aku. mak/ayah aku yg ajar husna ngaji tp mak aii die mmg liat sikit..kalau soh ngaji je berjurai2 airmata..:)

Nad @ MamaZN said...

alhamdulillah..
tahniah emir!
tahniah mira n hubby jugak :)

im_an_ibu said...

Congrats emir!!

BabyBooned said...

there u are mira!

alhmdulillah, pandai emir! gibran belum sampai iqra' 3 pun...masyaAllah moga Tuhan terangkan hati anak i....

Ezna said...

wahhhh ada update lar...hehehe

mama_umar_maryam said...

alhamdulillah,sejuk hatinye kite ni lain macam kan rasenye bile anak2 ni pnadai ngaji etc..slmt berpulut kuning ;)

Em's Family said...

Thanks everyone..

liza: hantar emir dekat dengan sekolah tadika dia dekat bangsar, nama sekolah tu al hidayah, jalan tualang .. :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez