Monday, June 25, 2012

Winning entry: Moo Cow Frozen Yogurt

Alhamdulillah, satu daripada suam-suam kuku kemenangan untuk tahun ni.. ade beberape berita menang kecil-kecilan tahun ni, tapi belum lagi gagahkan diri untuk mengupload gambar-gambar.. insyaAllah.. 


contest ni dari Moo Cow Frozen Yogurt's facebook, senang saje, ambik gambar dekat Moo Cow + buat slogan, post di Facebook dan tunggulah kot kot menang.. kalau menang dapat iPad.. contest berlangsung selama 4 minggu tak salah i.. dan i masuk minggu yang ke dua.. 


Jujur, i harapkan slogan tu menang.. i mean, selepas memerah otak kan, and i think my slogan quite catchy :p i je lah rase kan, but yes, again, honestly, i thought my slogan can catch that iPad, but unfortunately, rezeki tu bukan milik i.. slogan yang menang, dalam quote slogan yang menang tu -- Moo Cow boleh ganti breastmilk --- erkk :) i have no further comment.. perhaps the judges have different opinion kan.. the rest of the week, i malas nak masuk + i pun dah bz.. 


by right, no consolation prize was given, tapi memandangkan Moo Cow ada buka cawangan baru di Great Eastern Mall, pihak Moo Cow berbesar hati nak hadiahkan 13 Consolation prize kepada 13 pemenang dan i adalah salah sorang daripada pemenang tu.. Alhamdulillah.. 


dan lagi best, mini prize giving ceremony was held at Publika, sekangkang kera dari rumah, kene jumpe pukul 2, 1.40pm baru bertolak.. :)


Emir gambar tu bukan dia malu, he was trying to avoid the camera, nasib la sempat one shot ala-ala dia pandang kamera.. boleh laa




Consolation prize nyer, i dapat Moo Cow's tshirt - size M.. serious tak muat :p -- adik2 sape nak? nanti kak long bagi  



dan paling best dapat RM50 voucher Moo Cow.. kire berbaloi lah, dapat bayar balik Moo Cow yang we all makan mase nak masuk contest tu :)



Lepas dah dapat voucher, dan dan tu jugak kiterang pergi redeem RM10 sebab Emir nak sangat makan Moo Cow..Moo Cow ala-ala Tutti Frutti, cuma Moo Cow dia punye menu is fixed, tak dak timbang-timbang.. harga dari RM9.90 ke atas.. 


Macam Emir kalau tanya dia mane dia suke, he likes Moo Cow more.. sebabnya kene dengan tekak dia - ape lagi sebab ada strawberry jam yang masam-masam tu .. 


Alhamdulillah, asal dapat voucher memang laaa i suke :)


Thanks Moo Cow...







5 comments:

Ezna said...

i pon suka. lebey lebey lagi sebab FOC!!!

Nad @ MamaZN said...

congrats mira!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila rasa minggu kedua tue atiqah masrani yg menang.. tak silaplaaa

Mama Zharfan284 said...

congrats babe :) :) contest slogan based @fb is very tough :) :)

BabyBooned said...

congrats mira! i like moo cow better than tutti frutti ;)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez