Monday, June 04, 2012

This month will be Emir's 6th birthday..


and he already has something in his mind..


I asked him, kek ape dia nak, he answered..


"I WANT A BADMINTON CAKE"


Jojoe, boleh buat tak?? nanti i message you ok.. :)


Last year, Emir requested kek bola.. and Jojoe did a great job!!



p/s budak-budak zaman sekarang.. kalau dulu kite dapat cake pun dah happy dah..








8 comments:

Jiji-Fify said...

Hamboihhh demanding! Heheh.. Happy birthday emir! :))

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

mama_umar_maryam said...

wow,nice cake nnt! budak2 kt umh tupon dh pndi request jugak,pdhal bday diorg dec nnt t__t

Nad @ MamaZN said...

cemane agaknye jojoe buatkn kek badminton tu ;) teringin nak tgk hasilnye :)
ntah2 cam tugu anak2 sidek kot, hihihi

Deq's Qienz said...

aloloo..cumeinya kek dia..
hapi besday emir, smg mnjd ank yag baek :))

~Mrs Fred~ said...

wah, Emir is already 5! anyway, anak I pun sama - I want Barney cake only.. haaa.. btol sgt, dulu kita ada cake dah ok dah, kids pandai demand things nowadays.. ;)

but anyway, diaorang je lah yg kita ada, so we dont mind spending extra for their cake kan!

.:HalogAmora:. said...

paling frust bila anak2 boleh terlupa b'day i! huwwwaaa....

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

zaman dah berubah, la ni pun kek dah makin canggih tu yang budak2 suka tu...kek birthday kadnag dah ngalahkan kek kahwin...kalo haq yang cantik tu, sampai rasa sayang nak makan

ashra said...

Emir..
Happy belated besday.... :)

Be good boy k.blaja pandai2......

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez