Tuesday, June 26, 2012

My Emir..

Senang saja nak happykan budak kecik, bawak pergi playground pun dah happy.. tapi kali ni exceptional, saje bagi emir masuk this playground area yang berbayar dekat jusco kepong. Memang tak boleh nak elak, sebab turun escalator jer, terus ade bende alah ni.. memang pandai betul depa design ..

Emir mintak dengan baiknya.. actually Emir kalau  nak ape he will ask politely, it is fine with him kalau i kate tak boleh - selalu alasan i bagi , tak de duit.. tapi this time, i ok je.. lagipun dari dia berjam-jam nak ngadap game, baiklah main yang boleh peluhkan dia..

sekarang kat jusco pun, kalau playground macam ni RM5 per half an hour.. but i think jusco kepong ni quite ok lah. not so bad.. emir pun enjoy.. nasib masa dia masuk tu tak de kanak2 yang super nakal..



:)

how's ur weekend?

7 comments:

Nad @ MamaZN said...

hepinye emir!

mama_umar_maryam said...

wiken mmg xbuat ape2..apai kate wiken kt umah je..tapi ahad malam dpt sad news plak..huhu

Deq's Qienz said...

wahh byknya ball dia..bak aunty satu nk kasi qaira..hehee

Mama Zharfan said...

sgt happy bila tgk anak happy :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

SI ENCEM NIEEEEEE

Ezna said...

kalau gini..dania pon suka...

im_an_ibu said...

Agree... Ade a few jusco yg provide such facility. Its like a win-win situation where u get the chance to shop n ur kids can hav fun. Tp kene ade org monitorla. I hope my husband dont mind monitoring them. Hehehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez