Saturday, June 09, 2012

mentally and physically tired...

i hope it will end soon... 


we think life is not fair


but when we think further, actually


u win some and u lose some.. mane boleh nak dapat semua kan..


to make my life even brighter..


hubby makes me a cup of MILO today hehehe -- eh yesterday


and I makan nasik lemak yang best, u know, next to BSC, this nasik lemak stall is sangat lah panjang beraturnyer-- sometimes lah :) but i just love it


and the best part..


today - one makcik will come over just to clean my house hehehe -- suke.. 


and tomorrow


mum's house ade kenduri doa selamat kecil-kecilan


but the day after tomorrow...


hmmmmmmm... life is miserable..


oh u know what i mean.. :)


have a good weekend u all.. 


p/s me on the way to bangunan 88 tingkat.... not for shopping or not for movie or not for having a good food but to hmm mencari sesuap nasik







6 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sebelum kawin ila sanggup ke ceruk mana pun utk ditugaskan.. tp bila dah kawin alhamdulilah bos dah jarang suruh keja outstaytion mcm masa bujang dulu. tak kira malam siang sampai tak lekat kat opis.... skrg bagi junior pulak.. kecuali ada projek khas ila akna tgu sampai bos ila kata "ok u bloeh balik kita smabung esok" itu salah satu sbb ila seriau nak tukar keja..

Ezna said...

alehaiii mira.....u nak chat chat ke nanti i turun klcc jom jom. nak tak?

ashra said...

Betul myra..
Dalam hidup tak dapat semua.Cuma kita usaha yang terbaik kan..

Gud luck myra,mudahan urusan sentiasa dimudahkan

mama_umar_maryam said...

buzy bees ya mira,rase lame plak x g klcc tu,hhehe..

Nini D.. said...

be strong kak...mencari sesuap nasi memang mencabar tapi pahalanya... :)

Nina said...

Mira outstation ke? Sori i blur. Take care dear!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez