Tuesday, May 08, 2012

The very first entry in May

and now it is already 8 May..


so I am away from blogging for 8 days.. 


hehe...


bila orang tanye, kenape lame tak blogging...


some I answered "well, tengah concentrate buat Amway"


or some I answered "boring, tengah tak de mood".


Both answers presenting the truth. Yes, i tengah concentrate buat Amway. Kalau concentrate buat Amway banyak lah masuk kan :), alhamdulillah, tapi tak delah ribu2 lagi, baru ratus-ratus je.. kalau i jadi laki, for sure i tak pandai nak ade bini lebih dari satu, sebab i tak berapa pandai multitasking, kalau i concentrate yang tu, i tak reti nak bahagi masa update blog. ;p


Secondly, i malas..  i dont feel im in a good mood, i just feel insecure.. :)  why.. tak pelah, biar i dan beberapa orang yang i rapat dengan i je lah yang tau.. 


but overall life goes on.. 


yang penting, i dapat Osim minggu ni hehehe..


dan dapat bersuka ria bersama mak tersayang dekat The Apartment KLCC this coming Friday... I siap ambik cuti you, tapi bile dia announce kate buat kat KLCC tu, *gulp ruginyer cuti i hehehe.. 


but its ok, for mum, anything pun boleh..


oh yes.. sharing my mum's picture.. and the little girl is yours truly!!!.


SHE IS SOOOOOOOOO BEAUTIFUL kan..... muka mak i memang putih bersih, jerawat pun tak dak.. and yes, i tak dak rupa mak i langsung.. gelap :D







10 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

muke mira gelap ke?
nmpk cerah jek..

mak mira saaaaaangat cantek! :)

AyuArjuna BiGoshh said...

enjoy dear on this coming friday :)

Wansteddy Tales said...

wan rasa ada persamaan la muka mira dgn mak mira ni :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak dapat pun g the apartment tue.maybe 1st prize je yg dapat kot...waaaaaaaaa

Mama Zharfan said...

mata u sama mcm mata mak u..she's gorgeous!

Lenggang Kangkung said...

alhamdulillah

airin diana said...

Mira, just found ur blog some where in the giveaway website. skali tengok mira, whom i know! hehe. proud to read ur blog as one of my jasinians' friends, boleh win quite a number of contests! and a big one plak tu.. good for u. and emir looks almost exactly iras you tau. growing up to be a handsome one ;)

Ezna said...

Mira....u look like yr mum la!!! Trust me.

Iryani Noor said...

aina ikut muke mak ko ekk.. sebijik...

Ezna said...

u jenis cerah la Mira.....pelik pulak cakap gelap...Ehmmm....

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez