Thursday, May 24, 2012

Osim uAstro is now available at Kemensah :)

a.k.a sudah sampai di rumah dengan selamatnya dan telah diletakkan di hadapan televisyen or orang panggil tempat lepak-lepak sekeluarga di rumah.. jadi kalau sape-sape datang Kemensah, boleh lah naik ke atas dan cuba ini Osim..


best bangat ok.. i datang Kemensah tanye dekat bapak I dia dah try ke belum, dia kate, dia nak suruh I try dulu baru dia cuba.. so I teruslah duduk atas kerusi macam business class dan tekan button - full body massage..

best best.. bayangkan kalau penat-penat balik kerja, lepas tu balik rumah duduk atas kerusi Osim ni... best best.. lepas i dah cuba, barulah Baba I mencuba..

pun same, terus ambik Zero graviti, dan ambik full body massage.. 20 minit tu..


Actually macam-macam function ade, cume yang i dah cuba, dua je satu full body massage dan satu lagi i dah cuba Energize... so setiap kali I balik Kemensah, haruslah i manjakan diri I dekat atas kerusi Osim uAstro ini..


p/s seronok rasanya bila hadiah kemenangan dapat dikongsi bersama yang lain.. dan seronok rasanya dengan kemenangan dapat merasa benda yang tak terfikir pun nak beli.. Alhamdulillah...










7 comments:

Mama Zharfan said...

siyes sgt besh tu. congrats babe!

AyuArjuna BiGoshh said...

tiba2 i rasa nak aim mng benda ni lak hahahahah

ju said...

hebatt la akak ni :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah memang bestkan? yg dapat ipad nie pun rasa best yg dapat osim lagi laaaaaaaaa

BabyBooned said...

Seronoknya! Alhmdulillh!

sayahappyslalu said...

bestnya.. congrats kak mira..

mamaRIFQY said...

wah..mmg la besh kan?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez