Sunday, May 27, 2012

Dari kedai Iran...

yang terletak dekat bawah rumah ni je.. 


sebab kedai ni baru bukak, jadi teringin la nak try. Restoren dekat kondo I ni sentiasa bertukar tangan tapi owner dia sentiasa lah pak arab.. cuma kali ni, crowd dia boleh tahan ramai, sebab tu lah kami pun give it a try..





I ambik nasik Chicken Rice (Zeresh Polo) kongsi dengan Emir... Emir sekarang makan banyakk!!! and hubby ambik nasi goreng chicken chop.. Ayam i tu boleh la, tapi i suke nasik dia.. atas tu dia letak macam kismis but not kismis.. tak sure ape bende tu .. but nice..

and air tu adalah air Encik husband.. i terasa guilty sikit minum air yang ade ice cream ni heheeh

so kesimpulannya, as long as ade kedai makan dekat kondo ni senang, kalau malas turun boleh delivery lagi.. 




4 comments:

Mama Zharfan said...

yum yum nampak sgt sedap :)

mamaRIFQY said...

bestnye bile dengar anak makan banyak!!

~dila~ said...

salam mira... still remember me?? kawan sebelah bilik masa kat jasin dulu... tadi tengah buat aktiviti blog hopping, tetiba terjumpa ur blog.. terus rasa excited sebab sblm ni tak tau pun u ada blog... hope we can keep in touch ya...

Ezna said...

wahhhh.....mesti best ni makanan arab

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez