Tuesday, April 17, 2012

One call

that makes me smile the whole day.....

kalau yer, nampaknye rezeki i.. kalau tak, its ok :)

Kene tunggu sampai end of this week nak tahu official announcement...

by the way hari ni Emir ade school trip dengan sekolah agama dia.. I hope he enjoys himself, pergi ke Muzium Islam dan kawasan sekitarnya. I pun tak ambik detail sebab I just got to know and just paid for the fees yesterday. Tahu pun sebab ade tampal dekat notice, this trip untuk orang yang datang tadika, Emir ni datang mengaji je.. bile cakap dengan principal, the principal allows Emir to be part of the trip..

Tak sabar nak tunggu cerita Emir petang ni sebab this is the first trip emir dengan orang lain (aka bukan dengan mak bapak nya dan bukan dengan tadika dia yang dia dah jadi senior for 5 years :))

Till then..

daaaa



4 comments:

Mama Zharfan said...

congrats babe!! memang dh konpem dpt one 3 of hadiah utama tu hehhehe syoknya kalau dpt osim. i doakan u menang..amiin

intanloveamir said...

tahniah...dpt panggilan dr jacob's ker??/semoga ada rezeki :)))

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

semoga ada rezeki untuk mira, semalam kita ada terima call dari "no number" tak sempat nak jwb tak tau sape call

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak sabar nak tunggu annoncement kiki

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez