Wednesday, April 18, 2012

NOXXA Breadmaker / Multifunction Oven

After discharged, or should I say, after the nightmare that I have gone through due to food poisoning, now I am so obsessed to cook. Pagi petang siang malam, I masak even pergi keje pun i bawak bekal (baru 2 hari bawak bekal pergi keje dah kecoh satu kampung :p)..


Perhaps sekali sekala of course I akan makan luar. But not as the last time I used to. Masak kat rumah walaupun tak sedap and simple, but at least i know the ingredients. Garam berape banyak, dah berape lame beli makanan tu..


Kalau kedai, you dont know how much Ajinamoto, salt they have added into our meal...


And you know, baking is always be one of my hobby, walaupun sedikit malu untuk ditayangkan di sini memandangkan one of the good baker Jojoe adalah pembaca blog ini.. but yes, i loveee to bake.. and usually every Saturday I will bake something..


Sebabnya....


ada kakak tukang cuci rumah datang rumah i hari Sabtu, so lepas dah "berendam" dengan gule dan butter, ade orang boleh basuh kan hehehehe.. * good planning kan..


So now, im planning to bake my own bread.. watch out Gardenia, Im coming to be your rival very soon (bile tak tau) because......


insyaAllah im planning to buy this



Noxxa Breadmaker / Multifunction Oven..




Anyway, im selling this as well.. interested do email me at mummymer@gmail.com for pricing.


Thanks
Amira







5 comments:

Sidratul Muntaha said...

memang ade satu
sgt2 berbaloi.

Nad @ MamaZakwan said...

alemak..bestnye..!
mmg ada dlm wishlist!

tpp....
bape rm ni..?
kalu riban2 tak dpt la, huhu!

AyuArjuna BiGoshh said...

berkenan i pm me the price heheheh

BabyBooned said...

bende ni mmg nampak best! nasib baik i dah ada kenwood kalau tak mesti nak sapu ni jugak. oh tamak tamak tamak.. heheheheee..

ps: mira share le resipi baking baking ni ye.. i love baking too and bake almost everyday. i make awesome sweet breads. cewah perasannnn gilo

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak reti baking nie tpi ila suka masak nasi hari2 sbb hubby ila suka makan ila masak walu lauknye samaaaaaaaaa je-sambal haha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez