Monday, April 30, 2012

Jacobs - The Photoshoot...

Im not sure whether I should post this entry ke tak.. Hoping that my mother will not visit this blog this week.. Rasanya tak kot.. kalau dekat Facebook, tetiap hari jugak dia bukak :p.. Tapi tak taulah kot-kot once in a blue moon, mum's instinct - Mama nak jenguk sini.. To Baba, in case you are reading this, please please dont tell Mama.. it should be a surprise for her.


Tapi takpe, i wont disclose the content la kan..


So, yesterday I went to Jacob's photoshoot for Mother's Day celebration at The Whiteroom, Desa Melawati.. Lega sangat bile orang Jacob's email bagi tahu photoshoot dekat Taman Melawati aje, dah la Bersih apa bagai kan semalam..


Menarik jugak, sebab i tak pernah lagi orang interview hehe. rasa macam artis gitu.. Tapi mula-mula cakap tu tergagap-gagap jugak.. The interviewer asked me if possible to speak in English *gulp.. lagi la tergagap-gagap kan, nak nak interview tu untuk mak sendiri, dah la mak I her English is soooo good. But i gave it a go.. belasah.. janji mak i boleh paham nanti..



Adik I, Ainaa, temankan I tapi belek punya belek gambar yang ada dalam kamera, tak de satu pun yang elok.. ainaa ni main snap je.. dah la tu, gambar behind the scene, dua je ada, satu gambar ni, satu lagi gambar tu punyalah bergoyang.. haishh... takpe janji dia teman..


bersama Event staff for Jacob.. Comel kan.. Ainaa cakap dia suka kulit dia.. she is so nice.. orang Seremban mari..



Not only me, other weekly winner pun ade juga.. yang I kenal Zamzarina - Ayu, datang all the way from Johor Bahru for this photoshoot yang hanya ambik masa the most perhaps dalam 30 minit.. First time jumpe Ayu face to face, tapi bile jumpe, biaselah dah geng comper, tak de bende lain nak cerita :p. Siapa yang tak tau, Ayu baru-baru ni menang besar untuk Dutch Lady..:)



Cantik tak baju I, baju ni adalah sponsor daripada Eznaaaaaaaaaaa... Seriously I love the color, suke suke suke.. Contemplating, nak pakai masa ni atau nak pakai masa event dengan Mama nanti.. sekali I dah tak sabar nak sarungkan baju ni.. Baju ni hadiah dari Ezna yang I terima hari Rabu lepas.. Cantikkan.. :) Thanks Ezna.. Dapatlah I merasa pakai baju Hajaba..


Ape pun, i sendiri tak sabar nak tengok macam mane Whiteroom edit video i.. :)

15 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

waaaaaaaaa glamer u..hehehehe

Mama Zharfan said...

sweet experience :)

mama tisya said...

nanti kuar kt tv ke??oo jmpa ayu skali ye

Ummi Dania Yasmine said...

Experience yang tidak ternilai!!!

Ummi Dania Yasmine said...

Experience yang tidak ternilai!!!

maszmadi said...

wah bestnyer... glemer la mira kan.. tahniah

yumielufya said...

Bestnya photoshoot..kak Mira makin glamer...

Wansteddy Tales said...

buat iklan ye mira? memang besh :D tahniah sekali lagi ^^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

budak chinese tuela yg arief dok peluk kuat2

mama_umar_maryam said...

jgn lupe btau klu kuar tv okeh!yes,baju tu mmg kene dgn u..cantek ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kak mira, nanti minta izin copy yer gambar kat atas tu...ayu langsung tak snap2 masa tu...

nangis tak kak mira??? malu ayu kalau mak ayu tgk ayu nangis bagai nak rak dalam video tu...huhu..

apa2 pun nice to meet you kak mira...nanti sure kita jumpa lagi kan...hehe

ADEEYA said...

Seronok. Hehe :D

ADEEYA said...

Seronok. Hehe :D

mama rifQy said...

wah..makin gelemer la kak mira pasni..heehehe

Iryani Noor said...

mieeeoww.. i like dat cheetah blouse...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez