Tuesday, April 10, 2012

Im out..

Alhamdulillah, finally dah selamat keluar hospital.. 4 days 3 nights -- something to remember, something to draw in my 2012 calendar..

First of all, i just got to know that my blood type is O positive, 30 tahun hidup baru i tau i darah ape.. Im not sure hubby is what type, but i think is B since Emir blood type is B.. 

Secondly, I almost lost my patient, imagine, they confirmed i could be discharged around 2 pm but I only officially stepped out from the hospital at 10.12pm.. lame sangat ok.. ok, to be honest, around 9.45 pm tu i dah start naik angin kat kaunter.. mane taknyer, jarum tangan i tak bukak lagi, ubat tak sampai, yang paling i bising, esok Emir nak sekolah, homework dia pun dia tak siapkan lagi.. pukul berape nak balikkan.. 

but immediately i bising, TERUS selesai segala urusan..

anyhow, i felt so bad, ye lah misi-misi tu yang jage i, in fact, they are nice ladies... of course lepas i dah naik angin tu, i did go to the counter and said thanks to them..

doctor bagi i seminggu MC.. suruh rest kat rumah.. agree i need this rest.. i dont think i had enough rest at the hospital..nak tidur elok je, sakit perut, lepas dah dapat tidur elok sikit, nurse masuk nak check blood pressure ke ape ke kan..

and sangat sangat gile i tidur hari ni.. pagi tadi je bangun dalam sejam gitu, uruskan ape yang patut.. and errr

err.. 

err..

pukul 1 lebih baru i bangun :D

dan sesungguhnya saya berasa sangat lah fresh... 

p/s now perut lapar sebab tak makan ape-ape lagi.. ubat pun tak makan lagi..




6 comments:

Mama Zharfan said...

MC seminggu tu hehe
take care and moga cepat sembuh :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah dah kuar. jaga kesihatan baik2. ubat jangan lupa makan k

mummy_ayu said...

siannya..baru terbaca nie..apa pun..take care and get well soon yer dear...
agreed bab ..duduk sepital lagi rasa sakit.

Nad @ MamaZakwan said...

alhamdulillah...

mama_umar_maryam said...

finally =)..jgn skip ubat mira!

BabyBooned said...

Glad to hear ure out n qada balik kekurangan tidur tu! Ish mmg cnfrm xnak mkn laksa johor at klcc hehehe... I last sunday pun berkejar gi hospital sbb food poisoning. Seb baik tak admit

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez