Friday, April 20, 2012

I won something BIG!!!! - Jacob's Ibuku Inspirasiku Contest

Alhamdulillah segala puji bagi Allah, akhirnya dapat lah I merasa menang something BIG this year..

Suke suke suke...  I menang dari Jacob's Ibuku Inspirasiku Contest dari Facebook..



Yes, I was selected as the weekly first prize winner :) - Week 5 winner hehehe


tapikan, since I tak boleh bukak Facebook dekat office, and i tak de smart phone yang canggih manggih.. so i pun tak tengok lagi betui ke tak nama i yang menang :)

Thanks Ezna and Suzi for the information.. tak tipu-tipu i kan .. hehe

Anyway, my BFF Suzi, menang periuk lagi for the third time and this time under her hubby's name.. terror kan..

p/s Alhamdulillah, dengan beli sekotak Jacobs harge dalam RM15.. i dapat Osim uAstro harga tak tau, yang i tau berkali ganda.. :)


9 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah mira. sebelum umum nie ila tau ada 3org yg dapat call dari jacob. mira& ada lg 2 org personally pm ila.. tp yg sangkut menang GP dua org je.. ila rasa maybe interview by phone tue pun dikira jugak to select winnerkan?

SyUhAdA said...

wahh..besnye..thniah sis..

Cute Mum said...

tahniah..
bestnya kalo dapat menang GP nie kan..
happy for you!

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb :)

ana-kirana said...

tahniah mira...haritu mira penah komen entri kusi ogawa saya tu kan hehe wish come true betul lah!!

Mama Zharfan said...

congratssssss :)

MeRy said...

congrats...

BabyBooned said...

Congrats mira so happy for u!

kemma said...

tahniah mira..i pon target nak menang la gourmet..huhu xde rezeki lagi

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez