Wednesday, April 11, 2012

Dos for today

is to design my photobook..


At first nak buat pasal pergi Disneyland, Japan


but Disneyland Sea je yang ade, Disneyland tu tak tau mane hubby simpan gambar tu..


Then nak buat memories to other places in Japan


but few days of the pictures tak dak..


then tak pelah, i nak buat photobook about my trip to LA


but tak tau mane pi tablet hubby


then plan nak buat Emir dari kecik sampai besar


but gambar dia mase 2006 tak de


then plan nak buat gambar kawin sendiri


but tak tau mane pi softcopies of our wedding pictures


then plan nak buat gambar pi Phuket


but...........


dah frust dah..


malas nak tau kesampaian tak hajat ni..


grrrrrrrr******************

3 comments:

Mama Zharfan said...

heheh memang leceh sbb nak kena pilih pics--tu me dok tangguh2 sampai few days lg nak expired baru kelam kabut heheh

VEE said...

Salam kenal..feel free to visit me back @ cerita-cinta-mommy.blogspot.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

last2 tak buat apa2 haha kan?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez