Wednesday, March 21, 2012

Winning entry: Female and Her World January 2012

you know, the chances to win something under my name is somehow seems quite slim. so, that's the reason i need to spread my chances by using adik, mak, laki, kakak ipar's name and Alhamdulillah, ade laa terlekat sebarang dua..


Happy..


of course..


so some of you may ask how do I delegate the prize. Macam ni, kalau name tu purely atas nama I, I akan conquer sorang-sorang :), kalau i rasa nak share then I will share, tapi the priority is on me.. tapi kalau name orang lain yang menang macam nama adik-adik I, selalunyer I akan tunjuk hadiah tu dekat derang dulu, whether they want the prize or not, but if they want, I let them choose first. and honestly, selalunyer i tak bagi derang ambik semua.. ye lah kan, i tukang beli proof of purchase, i tukang buat slogan , i tukang beli setem, i tukang jalan kaki pergi post office, of course I mesti dapat some of the shares also kan..


:)


I baru redeem hadiah yang menang dari contest Female and Her World Magazine January 2012 edition.


Under my mum's name (Her World's magazine), my mum won herself Sothys Hydrating Serum worth RM399 :)



dan paling kelakar sekali, ok i dont know laa suratan atau kebetulan kan.. dah la isu i brought up baru-baru ni pasal gemuk.. dan i pulak memang tak check langsung bile adik i, Mimi, kate dia menang contest dari Bio-Essence, dalam kepala I, surely another foam or moisturiser or any skin care..


sekali bile ambik hadiah semalam



nampak tak hadiah ape? nampak tak?

Shapes and Slims cream.

;p

I tak sure how much it costs.. nak kene tengok magazine balik, tapi nampak macam mahal..

and I received this as well..


tapi laki i kate, i dont need this hahahahaha

adik I dah cop dah nak slim and shapes cream tu, tapi since I taknak bust firming cream ni, adik i pun tak nak, i intend to sell. i check online harge dalam 40 POUND, and ade website dekat Malaysia ni jual RM150.. so i nak jual RM100 + postage.. kalau ade yang berminat, boleh email I ok, or just leave comment kat sini pun tak pe, i tak publish your comment..

Alhamdulillah








2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mcm tau2 jekan?? hehe.. kalau dapat jual rm100 boleh shoping

mama_umar_maryam said...

hahahha, i gelak tang firming cream tu mira..
eh,ltk name i plak lah ;p

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez