Thursday, March 01, 2012

Tetamu-tetamu Lisa & Yusry..

and this will be the last batch inside my camera.. lepas ni kalau i update dari gambar-gambar cousin-cousin i pulak.. and oh, this time around, i yang ambik gambar, soooooo u know lah the quality of my  picture :)...


anyway, semua gambar-gambar artis jer... first time i ambik gambar berderet artis-artis Malaysia ni .. menarik jugak tapi tidak la i berebut2 macam orang lain, setakat gambar bagi ade je :) tak banyak pun.. yang lain i dah upload sikit2 dalam entry sebelum-sebelum ni..


Sein & Nana.. they look sweet couple, Alhamdulillah rujuk balik kan..

Aqasha and wife...

Liyana Jasmay 

Sharifah Sofea dengan anak dia.. oh ade tanye mane Emir, Emir tak de I tak bawak, bukan boleh budak umur 6 tahun nak duduk majlis cam gini 4 - 5 jam kan.. thank you Saffuan (my brother) tolong jage Emir

Awal Ashaari.. sorry gambar sipi-sipi je


Cheryl Samad.. dalam kad Lisa & Yusry, terang-terang tulis baju kebangsaan , so I rest my comment.. perhaps this is cheongsam is it? :)


and me with Sazzy Falak.. oh yes, she was the first artist i ajak bergambar.. sempat tanye dia, hows ur twin, and she answered "they are fine... sibuk main mase i keluar"










6 comments:

Jojoe said...

lawanyer liyana jasmay..

Adyshariz said...

uwhh..artis..hehe, best gak sekali sekala

Mama Zharfan said...

cheryl paling seksi kot compared dgn artis lain

AyuArjuna BiGoshh said...

mira... suke baju merah u ni :)

Ummi Dania Yasmine said...

wah...terasa macam entry redmummy u sebab banyak photo dgn retis :-)

Iryani Noor said...

aqasha, awuhh teringat cerita gemersik kalubu =p..
baju liyana sgt cantik..
sharifah sofea dh ada anak?? tak tau pun..
cherly samad?? agak nyer sblom tu ada photoshoot kot, xsmpt nk tuko baju =p

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez