Saturday, March 10, 2012

Seafood from Sabah...

Rezeki datang dari Sabah. Baru-baru ni adik I, Ainaa dengan kawan-kawannya pergi ke Sabah. Adik I ni housemate dia banyak orang Sabah, jadi senang lah nak berjalan-jalan.. Nak dijadikan cerite, one of her friend pernah tidur dekat rumah i..




Tak sangke pulak, bila balik dia pesan dekat adik I suruh bagi seafood ni khas untuk I. Nice packaging, senang nak bawak.. satu kotak untuk mak I dan satu kotak lagi untuk I. Alhamdulillah, dah la i ni hantu seafood kan, dapat pulak udang besar-besar macam ni..



Julie, if you happen to be here.. Thank you so much!! 


p/s you all selalu masak ape? selalu udang besar-besar macam ni i masak udang goreng kunyit jer.. tadi i adalah masak merah sikit..







5 comments:

Mama Zharfan said...

i pun biasanya goreng kunyit ajer heheh

Nad @ MamaZakwan said...

besar2nye kak mira..!
rezki btul ni, hehe...

saya pun kalau dpt,
saya goreng kunyit je..
tu la...KALAU dapat la, hehhe

kemma said...

butter prawn letak nestummm..

BabyBooned said...

I sukaaaaa goreng kunyit. Tapi when we were younger my mum suka masak kari. Slurp slurppppp isap otak dia mmg best! Pastu kengkadang masak kicap. Untuk ban i terpaksa masak sweet sour sup sbb dia suka sup sup. sigh...untungnya u mira.. I semenjak menjak ni dah allergic dgn udang :(((

Iryani Noor said...

wahhhh murah rezeki...
udang beso2 tu kalu buat laksa johor sedap beb... nyummmmm =p...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez