Saturday, March 03, 2012

Personal Income tax..

Bila masuk tahun baru terutamanya dari February sampai April, bertalu-talu soalan masuk mengenai personal tax.. ade yang hantar ikut email, ade yang drop kan comments.. huhuhu.. 


tapi on the other hand, i tak sempat nak balas.. and it takes time for me to reply.. 


i hope ade yang tak marah.. ;) -- sure ada yang kate, upload gambar banyak-banyak boleh, nak jawab soalan sikit lambat benor hehe.. manusia kan.. bende yang u minat memang cepat la pergerakan u..


ape pun insyaAllah setakat ni dari tahun-tahun lepas tak pernah lagi i tak reply.. cume mungkin lambat tu memang ada.. 


this is the most famous amos entry...


http://emmira.blogspot.com/2010/04/tips-untuk-mengisi-borang-cukai-e-be-be.html


and few other entries relating to tax


http://emmira.blogspot.com/2011/02/tips-soalan-cara-cara-mengisi-borang.html



walaupun dah dua tahun.. jenuh jugak la i menjawab nyer.. lepas ni nak buat for YA2011 pulak.. :)


ok.. Happy saturday u all..







1 comment:

CikLilyPutih said...

ermm ok je dah biasa isi tetiap tahun. kira cam senang sket lah

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez