Sunday, March 11, 2012

On becoming a true housewife

... antara perkara yang penting sudah tentulah detergen..


Right?? Right??


you know, dengan ade nye hero-hero dekat rumah, especially yang kecik tu, kalau cakap pasal baju..


Fakta pertama: Emir suka lap mulut dekat baju
Fakta kedua: Emir selalu tertumpahkan makanan dekat baju


perasan tak kadang-kadang bila kite menggosok and memberus sehabis mungkin, bende kotor still tak hilang???


Ok, i pun ada problem yang sama, lagi satu, kita ni perempuan, nak nak tiap-tiap bulan kalau terbocor sini sane, leceh kan nak cuci ..


then, one day i tergerak hati beli ni...


SA8 PREMIUM DETERGENT



I don't want to say more, but honestly I really love it!!! Dapatlah mengatasi masalah-masalah kat atas tu.. Ok, i tinggalkan you dengan demo ni..


Walaupun harge RM29, it may looks expensive but actually it saves your pocket. As it is very concentrate, you gune masuk dalam mesin seciput jer..







1 comment:

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez