Sunday, March 25, 2012

Me and American Idol

Mari saya mahu bercerite mengenai dunia hiburan.


Ramai orang kate American Idol dah basi dek kemunculan The Voice sekarang ni. apa pun, I tak sure lah sebab dua dua pun i tengok. and you knowlah, i ni memang i mengaku seratus ribu kali i bercakap pasal american Idol dekat blog..


Well, ape taknyer, American Idol sebenarnyer marked the starting point I makin addicted dengan contest, even sejak dari situlah i mule mengenali kawan-kawan comper..


paling i takkan lupekan, sebab American Idol, dapat lah i jejakkan kaki dekat Hollywood for FREE :) and sebab American Idol i dengan daring-nya performed on stage.. and the best part, up until now, not even my close relatives (not even my husband) and friends had any idea how I performed on stage.. and i pun tak nak cerite.. segan ;p


To be honest, I started watching American Idol way back from Season 1 zaman Kelly Clarkson tu, but at that time, American Idol had yet to arrive in Malaysia, so I downloaded it from the net and watched the program every week.


Tak sangke pulak Season 9 tu i dapat tengok finale secara live kan..


Rezeki..


So this year, Season 11 to me, they do have talented singers.. walaupun dah 11 season, ramai lagi orang yang boleh nyanyi and pandai nyanyi.. and up until now, I memang suke sangat these two performances.. selalulah i mengulang-ngulang kat Youtube.




but, even though both of them are good, but i think the winner will be either Colton Dixon or Phillip Phillips, and the battle would be among these 4 contestants.. 


So, tell me how can I forget American Idol?


:)








2 comments:

Mama Zharfan said...

heheh me siyes jakun bab2 american idols heheh sbb tak pernah ikuti ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hubby ila lagi lawak. dia tak suka tengok part perserta final tue tp dia suka tgok masa part ramai2 yg ujibakat tue sbb ada yg lawak2.. itu yg dia suka tengok haha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez