Wednesday, March 07, 2012

heart...

im not sure i should jot this down, but honestly speaking, i just want to be fair for myself.. yes, i need some space to express my dissatisfaction...


and surprisingly about hmmm... 


should i say...


hmm....


what i am trying to say..


is... yes, i am demotivated to move on.. i just get back my confident, but someone seems to take my confident level away from me...


phew....


and enough say... begitulah untuk mencari sesuap nasi...


sebab tu sekarang ni tak de sangat entry.. sangat-sangat busy and otak pun bz.. 


so readers, u know how to cheer me up --- alahhh kasik can lah pujuk i... ;p


senang je... boleh bagi tau i tak contest offline ape yang best.. and where should i get the form..


Love you all lah -- muah!!!







5 comments:

Wansteddy Tales said...

akan pos form cnts utk kak suzi, harap2 bolehlah beliau paskan pd mira klu smpt korang jumpa2an nnt ^^

Mama Zharfan said...

;) byk jer contest babe, tapi i pun tak sempat nak kutip form contest *sigh...i ada form contest mountain dew & johnson2 ajer...u nak ker

Iryani Noor said...

errr bab contest2 nie aku xbrape reti.. hehe...
anyway sabar k.. jgn stress2 =p..

ujie said...

Mira, kimberly clark ader contest gak tuk product huggies,kotex,kleenex,scott n poise..mayb ko dh tau kot..:)
aku tau psl contest ni bila pegi beli huggies tuk haris..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmm.. ada lagi satu yg jacob tue?

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez