Tuesday, March 13, 2012

Gong Cha ~ my new addiction..

when i say i am addicted.. i really do!! umpama ade magnet sampai sanggup beratur barisan yang kadang-kadang tu boleh meruntun jiwa tengok.. sometimes,  tertanye jugak diri sendiri --- ape lah sangat setakat air campur susu campur teh yang kalau beli dekat kedai mamak, orang panggil teh tarik saje :) 


Nak nak i ade geng yang same hantu nyer tengok Gong Cha ni.. kekadang tu lunch tingkat 4, tapi sebab nak teguk Gong Cha ni I sanggup turun dan beratur ok,  Gong Cha ni adik beradik dengan Chatime but to tell you the truth, Chatime has more selection as compared to Gong Cha.. 


So what is my favorite...



yes, Earl Grey Milk Tea with Pearl!!!!



Bayangkan kedai dia kecik je, tapi staff  ade sembilan (i kira mase beratur tadi :p)... so can u imagine betapa ramai dia nak tampung orang yang datang...




7 comments:

mama rifQy said...

hoho..apakah itu! mmg tak pernah tgk and try!

Iryani Noor said...

gong cha nie ada kt mana je beb??
kalu chatime nie selalu gak dengor, tp lom pernah try lg..
aritu lalu kt jln genting klang aku nampak chatime tp malas nk berentip beli =p.. heheh..

Mama Zharfan said...

wohoo dh tahap ketagih tu heheh

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

lina also addicted gile ngan bubble ni semua.. tp yg ni tak penah try lagik.. nmpk sedap.. hehehehe.. nk carijgk laaa...

hana said...

i still remember u yg introduce i to this pearl drinks!

mama_umar_maryam said...

honestly mira, i blm try lg mane2 bubble tea camni..agaknye once i try addicted jugak kot

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mira-betul ke tak elok makan pearl2 tue.. ada tbaca kat fb, belog, itu yg ila dok pikir2 setiap kali nak membeli

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez