Thursday, March 01, 2012

Gambar perkahwinan Yusry & Lisa Bahagian 2 dari kamera hubby

Again, gambar-gambar ni semua tak beredit ok.. --mau jage hati laki i kejap -- hehehe..


so, ramai orang tanye macam mane lah i boleh bersedara dengan Lisa.. hmm.. sebenarnyer malu nak cerite, sebab takut orang kate mentang2 dia glamer mengaku sedara pulak..  ok macam ni.. i ade pertalian sedara dengan lisa sebab nenek lisa adik beradik dengan moyang I.. my mother call Lisa's mother Auntie Mira, and kirenyer Lisa is my auntie.. :) 


Ok jom sambung tengok gambar balik.. 


 gambar pulut kuning, kenduri Lisa tak de wedding cake, ade pulut kuning ni saje.. 


 dalam dewan, i told u mane ade overrated punye deco.. no deco pun.. lampu dengan reben-reben tu memang PICC punye.. memang nampak tujuan utama nak meraikan pengantin dan tetamu.. 

 me with Scha.. Scha nak ambik gambar duduk, i cakap jangan laa nanti nampak segala isi-isi sihat :p


Scha with sister.. oh sebelum kiterang ambik gambar ni ade group of school kids ambik gambar dengan Scha.. i terkaget kejap sebab one of the boys lepas ambik gambar cakap dekat Scha "Scha, u look gorgeous tonight"... i was like "waaaa budak-budak lagi dah pandai cakap  macam ni " 


me membelakangkan pulut kuning 

 honestly this is the picture i like most.. me with my Baba


 family again... :)

laki i yang tak nak kalah...

 i know i know beg i tak matching langsung..  and it is not even a dinner bag, i tak de pulak dinner bag color merah, so halal je lah.. me with Vee

 Daphne Iking @ Dahlia... she is sweet kan

Bersama orang tua saya :) 

oh yes, kiterang tak banyak ambik gambar Lisa and Yusry sebab banyak sangat photographers keliling pengantin popular ni.. but worry not, nanti i cube share kan gambar2 dari kamera sedara mara i ok..

ade lagi yang i nak upload..  gambar dalam kamera i pulak..






14 comments:

Iryani Noor said...

tinggi nyer scha.. sweet je die...
pulut kuning die nampak mcm cake... cantik deco die...

btw beb, baju merah yg ko pakai tu mcm aku ada gak la.. muehehehe =p

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dalam banayk2 tue ila suka vee.. tp ila suka nama daphe iking yg baru..dahlia.. dekata2 nama anak ila dalia amana haha

azura samsuddin said...

bestlah sis dpt jupe lisa yg chumel gitu :) zura pun x de gak henbeg matching kaler, mak zura ckp kalo nak sumenya sedondon jenuh pulak $$$$ melayang :)

azura samsuddin said...

xpe sis, zura pun xde henbeg matching kaler ngan baju, belasah jerk :)

mama tisya said...

best tulbgmbr ngan celebrity...hah nk tgk lg gmbr dr camera sedara mara plak...hehehe

SaRaH SaLiHaH said...

hamboi..
meriahnya!!
hi..sy kawan baru

Liz Rohaizat said...

so sekarang Yusry KRU is ur uncle! hehehehe

mummy_ayu said...

bestnya..leh jumpa & snap2 with artis...suka suka!

Nad @ MamaZakwan said...

ooo, gitu kesahnye..
patut la ada iras2 kak mira ngan lisa..
terjawab suda segala persoalan, hehe
nk gmbr lagi ;)

Mama Zharfan said...

wah, u ada pertalian darah dgn lisa rupanya :) glam tu :)

mama rifQy said...

wahhhh..gelemernye kak mira! best best!!!!

mama_umar_maryam said...

i mmg gelak tgk gmbr hubby u la mira,hahaha..

ehh,bag x match pon xperrr..;p

ashra said...

syiok tgk post mira skang.
wah,bikin jeles la.hehe.
dpt jumpe artis..

vee memang sy suka sgt.tp blum penah jumpe.

Lelord said...

baju scha cantik, mira pakai baju kaler merah pun naik sgt

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez