Monday, March 12, 2012

Free coupon.. Like?

me YES...


kalau tak, tak de lah kaki contest kan.. definitely i assume all of us love freebies.. dan I pun tak terkecuali.. So antara yang rajin hantar coupon kat rumah..





TESCO!!!


and baru-baru ni dapat kupon rebat RM8 kalau beli barang berharga RM50 ke atas.. tapi cuma valid dekat Tesco Kepong je.. 


mule-mule ingat nak buat groceries dekat sane, tapi tak jadi sebab masa nak pergi barang tu, terkeluar dari kawasan, mase tu dekat area rumah mak i, so i shopping barang kat Giant Melawati je..


but.. one thing did you realized, kalau pergi hypermarket ni lagi banyak belanje kite keluar instead of kita pergi kedai runcit je, walaupun harge mahal, tapi kite selalunye beli ape yang kite nak.. 







2 comments:

Mama Zharfan said...

:) ya betul :)

maszmadi said...

setuju, lagi besar kedai tu lagi banyak duit yang keluar.. huhu

tesco memang rajin bagi kupon free kan, saya suka saya suka..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez