Saturday, March 31, 2012

Emir first experience with Trampoline

Kalau ada anak yang suka melompat-lompat, lepas tu tak penat-penat, alternatively you may bring your kid here.. tak jauh pun, dekat eCurve sane.. tapi im not sure whether this thing is still there or not..  gambar ni pun ambil dalam bulan 11 tahun lepas.. 


interesting right. they charged you RM15 for 20 minutes, lompat la puas puas.. At first pikir dua tiga kali jugak sebab Emir ni macam kecik je nak muat dalam equipment dia, tapi bile yang jage tu kate boleh, i pun bagi lah emir can main.. lagipun eCurve tu tak de orang pun.. jadi Emir dilayan macam raje ;)


satu gambar je ade.. gambar lain goyang goyang.. ;)


Emir lompat dan lompat lebih dari 20 minit, brother tu ok jer.. sebab Emir main sikit punye lame, sampai penuh tempat tu jadinya, dari tak de orang, penuh dengan budak-budak kat kawasan tu.. 


tapi budak-budak besar Emir ni bateri energizer sungguh, nak dekat 40 minit, tak nampak pun tanda-tanda dah penat.. Emir stop sebab ada kakak ni suruh Emir stop, brother yang jage tu relaks jer.. so terpakselah stop kan.. 


But anyway, something different for Emir kan.. 







3 comments:

Mama Zharfan said...

heeh memang ada lagi benda ni..me nampak time pegi tgk movie kat cathay damansara :)

ADEEYA said...

Dulu selalu main but now kan dah tak larat. Main sekejap boleh lah hihi :))

Iryani Noor said...

wahh mcm best je..
dulu time pergi A'Famosa Resort, ada benda ni.. nk try tp malu sbb ramai org tgk.. kekeke...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez