Friday, March 30, 2012

Caca-marba

Salam


first of all, terima kasih kepada mereka-mereka yang menyumbangkan comment untuk entry di bawah, tapi yang menariknya, ramai juga yang tak bagi publish.. :) you know who you are.. i appreciate the comment 


talking about comments.. yes, i sometimes pun selalu jer bile i want to express my true and honest comment, i akan cakap dekat orang tu "please jangan publish comment ni yer"..


not all can be published and not all can be shared..


by the way, wanna know why-lah i jarang letak gambar.. sebabnya, kamera tak dak bateri, and tak tau lah charger pi mane.. 


by the way..


planning to bring Emir to Kidzania..


dah lame dah, since Kidzania tu baru bukak, but since I want Kidzania to be an exclusive place for him to visit, so i saje melengah-lengahkan.. everytime he asked i will answer "nanti bagi Ibu kumpul duit dulu"


so he knows the place is expensive..


oh peminat American Idol, Heejun han dah keluar.. errr... finally :) yes i know despite he is funny, but the fact is, he is not that serious kan.. and no improvement at all..


and esok hari sabtu.. wanna enjoy this weekend cos next week im truly sure my big big boss gonna give me a long lecture :(


ok.. entry caca-merba.. 


at least i mark my fingerprint on internet today :)






5 comments:

BabyBooned said...

Mira there is one reason why i check ur blog everyday...becoz u mmg rajin update! Hehehe

Mama Zharfan said...

happy weekends babe :)

kemma said...

bestnya..nak kumpul duit jugakla mayb ujun tahun nak bawa ank2 jln2 KL ..blehla kidzania masuk dalam senarai..

miss daya said...

kidzania sounds interesting tp anak kecik lg..hihi besar skit insyaallah g gak :-P

Nad @ MamaZakwan said...

tggu nayli besar sket baru zakwan bleh pi kidzania, heehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez