Friday, March 16, 2012

The birthday dinner..

at Halia, Sime Darby...



ya ya.. seems that we love to dine in here kan kan.. convenient for us, makanan pun ok, dekat dengan rumah, surau and washroom dekat je dengan tempat makan l(penting tu, sebab kenyang mane boleh jalan banyak-banyak ;p) lepas tu nak datang Sime Darby Convention Centre ni tak de lah nak meredah jam ke ape..

tapi tapi, nak dijadikan cerite, hubby forgot to bring his bulky camera and at the same time I thought I ter-left my camera at office..  So sempatlah snap gambar gune phone Encik husband, tapi setakat dua tiga je lah..

Lepas tu, bile dah nak balik.. Dang!!!! Ade kamera ok!!!  dah keluar Halia tu baru perasan.. so tak de lah gambar makanan yang nak dishare.. 



currently Halia has A Taste of Siam theme.. so banyak lah makanan dari Thai.. and kali ni macam sedap pulak, banyak pilihan sampaikan i balik terus tidoooooo kekenyangan.. ish ish ish.. 


jangan tanye, ni lah gambar bertiga paling cun :D

Ape pun, thank you to my SIL sebab sponsor dinner birthday ni hehe :) seronok ade kakak rupenyer,  alhamdulillah merasa jugak i ada kakak, sebab i kakak sulung, i sendiri tau kakak ni memang pemurah sikit dengan adik-adik..






3 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya mkn2 :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oh ne mesti adik ipar kesayangan ne hehe

Ummi Dania Yasmine said...

Halia?? wow tak try lagi kat sini...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez