Wednesday, March 14, 2012

Alhamdulillah Im touching the number 3 Zero..

Alhamdulillah segala pujian bagi Allah Tuhan sekalian alam, pada saat ini I dapat menikmati keindahan ke angka tiga. sesungguhnya tiada apa lagi yang i boleh cakap, melainkan i sangat bahagia dengan kehidupan i. Walaupun tak selalu cerah, tapi i dikelilingi oleh orang-orang yang sentiasa nak menceriakan hari-hari I..


dulu masa time birthday, I selalu teringin orang mengistimewakan i (yerp, sungguh mengada :p), dan i selalu teringin nak hadiah tu hadiah ni untuk I, tapi bile umur menginjak naik, honestly i dah kurang pandang tu semua (ok tipu, i pandang, tapi tak de lah gedik  nak sangat kan).. i cume mau i diberikan kesihatan yang baik dan kalau boleh dapat melihat Emir membesar di depan mata. 


For my record, kaki i sakit, kalau sape jumpe i, u all akan perasan i jalan terhinjut hinjut dan dah seminggu lebih kaki i macam ni.. sakit :( tapi masih boleh jalan naik turun LRT.. cuma kene tahan sakit.. nak jumpe doktor malas, sebab i rasa i ada masalah urat..


Ok, nanti i update ape kedua dua orang kesayangan i buat untuk i... tapi ape yang buat i terharu adalah note dari si kecil untuk mengingatkan Papa dia ...



Ibu's Birthday At fourteen 14 March 2012. Don't see this Ibu1. birthday time Supries Ibu BA!! I surprise Ibu. Did you like the cake. Don't forget to buy a cake and candles. Remember it was a secret.

Such a sweet boy... siap tampal lagi tu..

and whatever it is, Emir is the best gift I ever had.

Alhamdulillah..




14 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Biasalh, bila makin berusia, kita makin tenang menghdpi apapun kan?:-)

mama rifQy said...

Haishh..emir sgt2 cute laaa!!! suke sgt bace ape2 je yang emir tulis or cakap! wonderful boy!!!

mama rifQy said...

oopsss..lupe..happy besday dear!!!!!!!!!!!!

Iryani Noor said...

awuhhhh note from emir tu mmg sgt sweet...
anyway happy birthday babe..
moga panjang umur & dimurahkan rezeki..

AyuArjuna BiGoshh said...

ya allah syahduny ai tgk emir tulis mcm tu...hepi besday mira..moga hidupnya dan keluarga sentiasa dilindungi olehNya, sihat sentiasa...............

azura samsuddin said...

happy birthday sis, may allah always bless yiu forever n ever, aminnnn

Mummy Rizq said...

Hepi Birthday Fren.. Baru nak mencecah angka 3..?? Huhu.. I tak lama lagi angka 4.... apa apa pun alhamdulillah..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha..ila lagi tua ..ila dah 32 tahun ne.. huwaaaaaaaaaa... again happy besday mira.. harap mira bahagia di kelilingi org2 yg sayangkan mira..aminnnnnnnnnn

Mama Zharfan said...

sweetnya nota secret dari emir tu :)
epi besday my dear BFF!!

ana-kirana said...

sweet nya emir...

happy bday miraaaa!!welcome to 3 series club hehehe

mira..sakit urat tu pegi jmpa doc..amik ubat hilang bengkak urat dan antibiotik..
saya aritu ..aisya terpijak urat kat peha ni..mmg bengkak kat dalam..sakit sampai demam..doktor kata kalau dah bwk ke demam tu takut ada infection kat dalam..
so pegi check yer hehe...

Nad @ MamaZakwan said...

selamat hari lahir...
owh, kita sama usia rupanya
^_^

Nini D.. said...

sweet.. :)
Happy birthday kak..
semoga mendapat umur yang berkat..

puteri211079 said...

Hahahahaha....so sweet...

maszmadi said...

wah so sweet....

happy birthday mira

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez